Bør jeg få lakkert bilen min på nytt?
Bør jeg få lakkert bilen min på nytt?

Video: Bør jeg få lakkert bilen min på nytt?

Video: Bør jeg få lakkert bilen min på nytt?
Video: Все о покраске валиком за 20 минут. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #32 2024, September
Anonim

Noen kjøretøy malingsbutikker kan skryte av en turn-time på tre dager eller mindre, men generelt sett er du det bør forventer din bil å være i butikken i minst en uke. Hvorfor tar det så mye tid bil å være malt på nytt ? Hvis en bil krever omfattende forarbeid, vil det også øke totalprisen for malingsjobben.

På samme måte, er det verdt det å male en bil på nytt?

En maling vil ikke fikse det. Noen større metalloperasjoner kan-men dette bil bare ikke er det verdi den. Hvis du bare vil endre fargen, eller legge en høyere kvalitet på malingen enn den den har nå, er det greit.

Dessuten, hvor mye koster det å lakke en bil på nytt? I følge Cost Helper varierer kostnaden for en enkeltstrøk syntetisk emaljemaling fra $ 300 til $ 900, med et gjennomsnitt på $ 566. En maling på mellomnivå med maling av høyere kvalitet og ekstra forarbeider som å fjerne rust og bulker kan variere fra $1, 000 til $3, 500 med et gjennomsnitt på $ 1, 316.

Vet også, reduserer maling av bil en verdi?

Maleri (Vanligvis) Legger til Verdi Å ha din bil ommalt er en investering på mange måter. Bare vær sikker på at det vil være en verdifull investering. Hvis bil er ellers ikke i god stand, men det kan vise seg å være dyrere å male igjen bil er verdt videresalg.

Hvor lenge varer en bilmaling?

10-15 år

Anbefalt: