Hvorfor flimrer LED-frontlysene mine?
Hvorfor flimrer LED-frontlysene mine?

Video: Hvorfor flimrer LED-frontlysene mine?

Video: Hvorfor flimrer LED-frontlysene mine?
Video: Led лампы H3, миниатюрные сравнительный анализ 2024, Kan
Anonim

LED har forferdelig lyseffekt. De er normalt betydelig svakere enn en standard halogenpære. Men grunnen er det flimring er fordi lysdioder legger mindre belastning på ledningsnettet. Du må krympe på noen motstander og kjøp noen kondensatorer og T-krympe dem på din frontlys ledningsnett.

Hva er det som får LED -frontlysene til å flimre på denne måten?

En vanlig årsak til lyset flimre er en mislykket kommunikasjon mellom datasystemet til bilen din og det elektriske systemet til LED frontlykter . En annen vanlig årsaken av flimrende LED -frontlykter er en ustabil vekselstrømforsyning.

Videre, hvorfor flimrer de nye LED -lyspærene mine? LED-pære flimrer kan spores i nesten alle tilfeller til en ikke-kompatibel dimmerbryter i belysning krets. LED -pærer ikke har glødende filamenter. Når dimmerbryteren slås av og på mange ganger i sekundet, vil Ledpære blir en flimring strobe lys.

Folk spør også, er flimrende LED -lys farlig?

Lysdimmere med inkompatible lyspærer (for eksempel Lysdioder ) kan flimre når de er satt på lavt. Det meste farlig flimring indikerer at "det er en løs forbindelse i huset et sted mellom der den elektriske tjenesten kommer inn i huset og lyset," sier Orr. Dette bør adresseres ASAP.

Blinker LED -lysene når de brenner ut?

Hvis den faktiske LED brannskader ute (litt usannsynlig) det blir svakere og farget. Trafikken lys det ' brenne ut ' er oftere strømkontrollerne / diodepakkene enn de faktiske Lysdioder går død. Flimring ville være forårsaket av strømkontrollen, som ville være innebygd for de fleste forbrukere Lysdioder.

Anbefalt: