Hvordan fungerer clutchens hydraulikk?
Hvordan fungerer clutchens hydraulikk?

Video: Hvordan fungerer clutchens hydraulikk?

Video: Hvordan fungerer clutchens hydraulikk?
Video: How We Make Hydraulic Cylinders 2024, Kan
Anonim

EN hydraulisk clutch system virker bruker ulike hydraulisk komponenter for å aktivere kløtsj når pedalen skyves inn. Systemet virker lik hvordan bremsene arbeid på kjøretøyet ditt. Når væsken forlater hovedsylinderen inn i røret, vil den strømme inn i kløtsj slavesylinder.

Spørsmålet er også, hvordan fungerer en hydraulisk motorsykkelkobling?

Med en hydraulisk clutch , væske brukes til å overføre kraft akkurat som i hydraulisk bremser, bortsett fra i stedet for en tykkelse i den andre enden av slangen, er det en slavesylinder som virker på clutchen sin trykkplate på samme måte som en kabel gjør.

På samme måte, hvordan fungerer en hydraulisk clutch hovedsylinder? De hovedsylinder effektivt virker som en hydraulisk pumpe, hvorfra væske mates til slaven sylindere lenger ned på linjen. I tilfelle av kløtsj , slaven sylinder aktiverer kløtsj gaffel for å koble fra kløtsj friksjonsplate fra svinghjulet, med en returfjær som reverserer prosessen.

Her er en hydraulisk clutch bedre?

Hydraulikk er bedre for biler der kløtsj og pedal er langt fra hverandre, for eksempel bakmotorer, da en lang kabel ellers ville være nødvendig. De kan også gå rundt mye strammere hjørner enn en bowdenkabel.

Hvordan fungerer en clutch?

For at en bil skal stoppe uten å drepe motoren, må hjulene kobles fra motoren på en eller annen måte. De kløtsj lar oss jevnt koble en roterende motor til en ikke-spinnende girkasse ved å kontrollere glidningen mellom dem. EN kløtsj fungerer på grunn av friksjon mellom a kløtsj tallerken og et svinghjul.

Anbefalt: