Kan du feste sveis på en bil?
Kan du feste sveis på en bil?

Video: Kan du feste sveis på en bil?

Video: Kan du feste sveis på en bil?
Video: Шиномонтажный станок Пошаговый процесс изготовления на подшипниках 2024, Kan
Anonim

En gang du har fått bue går, du vil må være veldig raske med å løpe for å unngå å blåse stålet bort. Buesveising er ganske vanskelig å mestre, selv på ganske tykt stål. Det er innlegg til kontra her, men stiksveising er ikke for bil reparasjoner.

Kan du også feste sveising av bilpaneler?

Hei, Du kan bruk en bue sveiser til sveis på kroppen paneler hvis du jobber med en TANK! Oksyaktiv gass sveising vil arbeid på tynt metall, hvis du ikke har mig eller tig.

Spørsmålet er deretter, er det trygt å buesveise på en bil? Ja det kan du lysbuesveising eller mig sveis til hjertens lyst, FORUTSAT batteriet er frakoblet (og du vil være sikker på at du får den prosedyren riktig!!!). Det meste på en bil du mig sveis , med mindre du virkelig kan tone ned strømstyrken på lysbuesveiser .. ellers vil du blåse hull i ting.

Med hensyn til dette, kan du sveise på en bil?

Det er flott for konstruksjon, men ikke så mye for noe på en bil . MIG, eller “Metal Inert Gas” sveising (aka Gas Metal Arc Sveising eller GMAW) bruker også et gassskjold og fyllmateriale. Men i dette tilfellet er fyllstoffet en tråd som føres direkte gjennom sveiseren.

Kan du feste sveiset eksosrør?

Ta en kleshenger eller slå fluksen av a pinne av stangen og mat den inn som fyllstoff. Hvis du er bue sveising gammel eksos og rusten dritt, du vil aldri få en anstendig jobb med pinne sveiser, den beste du kan håper på er å få det hengende sammen, men det vil har absolutt slagghull og lekkasjer.

Anbefalt: