Hvilken gulvkontakt trenger jeg?
Hvilken gulvkontakt trenger jeg?

Video: Hvilken gulvkontakt trenger jeg?

Video: Hvilken gulvkontakt trenger jeg?
Video: НАПОЛЕОН Без ВЫПЕЧКИ за 15 Минут! Самый ЛЕНИВЫЙ и Быстрый Торт Наполеон! Готовим Дома 2024, Kan
Anonim

Vår tommelfingerregel er at en gulvkontaktbehov skal vurderes for minst tre fjerdedeler av kjøretøyets totalvekt. Så, i henhold til vår regel, et halvannet tonn (3000 pund) jack kunne løfte en bil som veier så mye som 4000 pund-eller to svigermødre.

Tilsvarende, hvor stor jekk trenger jeg for å løfte huset mitt?

En 12-tonns hydraulikkflaske jack plassert på et sett med bjelker og løfting mot en strålekjøring vinkelrett på de gulvbjelker bør heve et hjørne eller en side av a hus . Arbeid sakte og løfte bare 1/8 tomme per dag for å forhindre sprekker i gips eller gips.

På samme måte, hvilken størrelse Jack trenger jeg til min SUV? For luksus mellomstore biler, fulle størrelse biler, suvs , varebiler og lastebiler, en 3 tonn jack er egnet. Hvis du har en spesielt tung eller stor bil, må du kanskje hoppe opp til 3,5 eller 4 tonn jack (eller større), men dette gjelder ikke de fleste biler.

Vet også, er en 2 tonns gulvkontakt nok?

2 tonn er grensen for sikker arbeidsbelastning jack er vurdert til. Du burde ikke ha noe problem med vekten, men vanligvis er et 4-hjulsdrevet kjøretøy ganske høyt fra bakken, så en liten jack er vanligvis ikke veldig stabil i den helt utstrakte høyden.

Kan en 2 tonns jekk løfte en SUV?

For de fleste sedaner og små biler, en to- ton jack vil være tilstrekkelig for å heve et hjørne. En pickup lastebil eller SUV kan kreve dobbelt så høy vurdering (fire tonn ) for å gi deg den sikkerhetsmarginen du trenger.

Anbefalt: