Hva koster kaskoforsikring?
Hva koster kaskoforsikring?

Video: Hva koster kaskoforsikring?

Video: Hva koster kaskoforsikring?
Video: Forstå forsikring på tre minutter - policen 2024, Kan
Anonim

Omfattende Egenandeler og grenser for dekning. Hvis det kostnader 1500 dollar for å reparere bilen din, du ville betal din egenandel på 500 dollar, og din forsikring ville betal de resterende $ 1000. Omfattende dekningen har en grense, eller det maksimale beløpet din forsikring vil betale for et dekket krav.

Dessuten, er det verdt å ha en kaskoforsikring?

Hvis eieren har kaskoforsikring med en egenandel på 500 dollar, er dekningen mest mulig 500 dollar. Med andre ord, formålet med omfattende auto forsikring er å beskytte bilens verdi mot ikke-ulykkesskade. Hvis verdien allerede er lav, er den kanskje ikke det verdi beskytte.

Hva er på samme måte en omfattende bilforsikring? Omfattende bilforsikring gir deg deksel for reparasjon eller utskifting av din kjøretøy hvis den er skadet i en ulykke eller mens den ikke blir kjørt. Det gir deg også dekning for skader du forårsaker på andres eiendom og kjøretøy.

Med tanke på dette, hvor mye er omfattende dekning?

Gjennomsnittlig, omfattende koster $22 per måned. Den vanligste egenandelen er $500.

Når bør du tegne en omfattende bilforsikring?

Som en tommelfingerregel er det tenkt det du burde vurdere å slippe kollisjon og omfattende når kostnaden for tilleggspremien overstiger 10 prosent av bokført verdi av bil . Eksempel: Hvis bokført verdi av din bil er $2 000, vil 10 prosent av dette være $200.

Anbefalt: