Hvordan bruker du en spikerkompressor til en luftkompressor?
Hvordan bruker du en spikerkompressor til en luftkompressor?

Video: Hvordan bruker du en spikerkompressor til en luftkompressor?

Video: Hvordan bruker du en spikerkompressor til en luftkompressor?
Video: En kompressors mange funktioner - SILVAN 2024, Kan
Anonim

Koble din luftkompressor til et uttak og slå den på. La luftkompressor bygge opp luft trykk i oppbevaringen tank , og kontroller at utløpstrykkmåleren står på 0 PSI. Fest NPT -hunkontakten til luftkompressor kobling. I den andre enden fester du universalkoblingen til din spiker våpen.

Ved siden av dette, må du ha en luftkompressor for en spikerpistol?

Spiker Strømkilder A pneumatisk spiker stasjoner negler ved hjelp av luft fra en kompressor . En trådløs, batteridrevet spiker tilbyr større mobilitet enn en pneumatisk modell siden den ikke krever en luftkompressor eller en slange.

Videre, hvilken størrelse luftkompressor trenger jeg for slagverktøy? Vanligvis deg trenge en luftkompressor med 4 til 5 CFM @90 PSI for å kjøre en 1/2 tomme slagnøkkel . Jeg ville anbefaler deg også å få en 20-liters kapasitet kompressor for å unngå forsinkelser mellom oppgavene.

Deretter er spørsmålet, hvilken størrelse luftkompressor trenger du for en spikerpistol?

En pneumatisk spikerpistol er et intermitterende elektroverktøy som gjør ikke krever kontinuerlig forsyning av luft . Du trenger kort byste av luft å kjøre negler inn i skogen. Så, alle du trenger er en bærbar luftkompressor med minst 2 CFM-klassifisering og 2 til 6 gallon tankkapasitet.

Er luftkompressorslanger universelle?

luftkompressor . Selv om det er noen forskjeller i luftslange størrelse, for det meste er de universell . Så lenge hurtigkoblingen er den samme, kan du stort sett bruke dem med hvilken som helst kompressor.

Anbefalt: