Er det nødvendig med snøkjeder for Big Bear?
Er det nødvendig med snøkjeder for Big Bear?

Video: Er det nødvendig med snøkjeder for Big Bear?

Video: Er det nødvendig med snøkjeder for Big Bear?
Video: Сочный Стейк Томагавк Средней Прожарки Приготовленный На Гриле! Как приготовить стейк? 2024, April
Anonim

Kjeder er nødvendig på alle kjøretøy unntatt de med firehjuls- eller firehjulsdrift og snø dekk på alle fire hjul. Alle kjøretøy må bære kjeder . Kjede kontroll er i kraft på riksvei 18 fra krysset 189 til Modoc Drive in Stor bjørn.

Trenger du derfor snøkjettinger til Big Bear i dag?

DET ER LOVEN: Bær dekkkjeder hele tiden i løpet av vinter reise på fjellet. SNØ SPILL PÅ ELLER NÆR VEIER ER MEGET FARLIG - IKKE GJØRE DEN! - IKKE RISIKO DET! Caltrans -tjenestemenn oppfordrer du å sjekke Stor bjørn veiforhold ofte.

er det farlig å kjøre til Big Bear? og veier til og fra Stor bjørn er dårlig. Kombiner det med tusenvis av mennesker som prøver å komme opp eller forlate fjellene, og du har noen ganske frustrerende og farlig kjøring forhold. Helgene er vanligvis de verste, spesielt etter en god snøstorm. Men det bringer mange mennesker til fjells.

Kan du kjøre til Big Bear uten lenker?

Når du reiser til fjells i vintermånedene, du må bæres kjeder selv om det ikke snør på det tidspunktet (hvis Highway Patrol stopper du og du ikke har kjeder du vil bli bedt om å snu og kjøpe dem før du komme tilbake).

Kan du leie snøkjeder i Big Bear?

Etter lov, kjettinger eller kabler må bæres i bilen din til enhver tid i vintermånedene. Gjør turen til Stor bjørn Mountain Resort like raskt og smidig ved å planlegge fremover.

Anbefalt: