Hvilken retning bruker du Mig Weld?
Hvilken retning bruker du Mig Weld?

Video: Hvilken retning bruker du Mig Weld?

Video: Hvilken retning bruker du Mig Weld?
Video: Устранение неисправностей и ремонт сварочного аппарата MIG - Telwin Maxmig 150/1 Turbo 2024, Kan
Anonim

Horisontal Posisjon MIG Sveising Teknikker

MIG-pistolen skal peke oppover mellom 35 og 45 grader og vippe rundt 15 til 35 grader mot retningen til de sveis. Du trenger å se ute for overlapping og sveisen ruller over. Hold den alltid til en stram stringerperle på en hvilken som helst ledd.

Med tanke på dette, bør du skyve eller trekke en MIG -sveis?

Trykk eller trekk : Her er regelen enkel. Hvis den produserer slagg, du dra, sier Leisner. Med andre ord, du dra stangen eller ledningen når sveising med en stav- eller flusskjernetrådsveiser. Ellers, du presser ledningen med metall inert gass ( MIG ) sveising.

I tillegg er det bedre å sveise opp eller ned? Av de fem sveising posisjoner-flat, horisontal, overhead, vertikal- opp , og vertikal- ned -vertikal- opp er den tregeste fordi sveiseren trenger for å bekjempe tyngdekraften. En lav reisehastighet gir bedre penetrasjon enn vertikal- ned , så teknikken kreves på de fleste materialer tykkere enn metallplater.

Med tanke på dette, sveiser du venstre til høyre?

Du burde være i stand til sveis fra venstre til høyre , og Ikke sant til venstre med hver hånd. Du vil komme i en situasjon der du kan ikke sveis komfortabelt i en normal stilling og allerede være komfortabel i en annen stilling vil hjelpe du.

Hva er den sterkeste sveisetypen?

Som vi sa, MIG er den mest allsidige og den enkleste å lære; TIG er det mest estetisk tiltalende; pinne og bue produsere de sterkeste sveisene og kan operere under mindre enn ønskelige forhold. Vi diskuterte også den beste nybegynnersveiseren og typen som gir den sterkeste sveisen.

Anbefalt: