Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom en drivstoffpumpe og en senderenhet?
Hva er forskjellen mellom en drivstoffpumpe og en senderenhet?

Video: Hva er forskjellen mellom en drivstoffpumpe og en senderenhet?

Video: Hva er forskjellen mellom en drivstoffpumpe og en senderenhet?
Video: Ukjent turbojet - hjelp til å identifisere 2024, Kan
Anonim

EN drivstoff sende enhet ikke " sende drivstoff "som navnet tilsier; det sender et elektrisk signal fra brensel nivåsensor til brensel måler. Bare biler som bruker elektronisk brensel målere eller brensel injeksjonsmaskiner bruker en drivstoff sende enhet.

Videre, hva er symptomene på en dårlig drivstoffsendende enhet?

Vanligvis vil en dårlig eller sviktende drivstoffmåler avgi noen symptomer som kan varsle føreren om et potensielt problem

  • Drivstoffmåler oppfører seg uregelmessig. Et av de første symptomene på et problem med drivstoffmåleren er en drivstoffmåler som oppfører seg uregelmessig.
  • Drivstoffmåler sitter fast på tom.
  • Drivstoffmåler sitter fast på full.

Spørsmålet er deretter hvor mye er en drivstoffsendende enhet? Gjennomsnittlig kostnad for en brensel nivå avsenderenhet erstatning er mellom $ 742 og $ 1, 061. Arbeid kostnader er estimert mellom $ 160 og $ 203 mens deler er priset mellom $ 582 og $ 858.

Deretter er spørsmålet, hva er en drivstoffpumpesenderenhet?

De avsenderenhet ligger i brensel tanken på bilen. Den består av en flottør, vanligvis laget av skum, koblet til en tynn metallstang. Enden av stangen er montert på en variabel motstand. En motstand er en elektrisk enhet som motstår strømmen av elektrisitet. Jo mer motstand det er, jo mindre strøm vil flyte.

Hvor er drivstoffsenderenheten plassert?

Din brensel tank avsenderenhet er plassert på toppen av brensel tank, men den er tilgjengelig under baksetet (eller under teppet i bagasjerommet).

Anbefalt: