Er wd40 OK for låser?
Er wd40 OK for låser?
Anonim

Ikke bruk WD-40 , WD-40 er et løsemiddel, ikke et smøremiddel og vil faktisk fjerne enhver type smøremiddel som er i sylinderen. Bruk bare et smøremiddel som har en silikon-, grafitt- eller teflonbase. Sørg for at låse sylinderen vender opp og spray eller hell smøremiddelet inn i sylinderen.

Videre, er WD 40 trygt for låser?

WD - 40 er et flott lett smøremiddel for låser . Ofte hvis nøkkelen din er vanskelig å skyve inn i låse , sprayer litt WD - 40 inn i kilesporet lar nøkkelen skyve inn i låse . WD - 40 gjør underverker for hvinende hengsler og koblinger, bare spray direkte på det berørte området.

hva skal du ikke bruke wd40 på? Skytevåpen - Du bør aldri bruk WD-40 å rengjøre eller vedlikeholde skytevåpen. WD-40 er hygroskopisk og vil tiltrekke fuktighet til skytevåpenet som vil resultere i rust. Drivkjeder av hvilken som helst type - Fordi WD-40 er ikke et smøremiddel, det vil det virkelig ikke fungerer godt på drivkjeder av alle typer.

Bør jeg følgelig bruke wd40 på dørlåser?

Sier det motsatte "Any," all hensikt ”Olje eller smøring Vil gjøre jobben, men pass på å aldri smøre din dørlåser med pulver grafitt, som det Vil gjøre mer skade enn nytte. Bare sett inn sugerøret (som normalt leveres med smøremidler som f.eks WD40 ) inn i det låse sylinder og sprøyte borte!"

Kan du bruke wd40 på en dødbolt?

Det anbefales ikke å bruk WD-40 i eller på alle typer dørlåser eller deadbolts . De WD-40 smøremiddel vil jobbe en kort stund med å smøre men vil til slutt tyggegummi opp pin -tumblerne og få dem til å stikke i kammeret, noe som gjør det vanskelig å låse opp døren.

Anbefalt: