Er Culligan en rip off?
Er Culligan en rip off?

Video: Er Culligan en rip off?

Video: Er Culligan en rip off?
Video: Tips for buying a water softener from an ex salesman 2024, April
Anonim

Ja de er a svindel , danne sitatene jeg fikk. Jeg gikk med en liten butikk som installerte et vannmykner og RO -system for omtrent halvparten av prisen. Min nabo leier en, ~ $ 30/mnd. De Culligan mann kjører rundt i en Escalade.

Er også Culligan verdt prisen?

Culligan Vann Pris er for høy og det fungerer også Kostnader . Culligan vannmyknere er blant de mest avanserte i verden, og dette kommer på en koste . Maskinene deres er så dyre at de ikke setter en pris på nettstedet deres.

Spørsmålet er deretter hvor mye koster Culligan -tjenesten? Service & Reparasjonsalternativer Vi tilbyr programmer som passer alle Culligan vann Bløtgjøringsapplikasjon som starter på $ 16,65 per måned og eventuelt Culligan Drikker Vann søknad fra $ 10,95 per måned. Inkludert i den årlige koste : Vanligvis planlagte saltleveranser opp til fire fyllinger av salt (verdsatt til $ 150).

Er også Culligan -vann bra?

EN Culligan omvendt osmose drikking vann systemet bruker en rekke filtre for å redusere mange mikroskopiske urenheter og kjemiske elementer som kan være i din vann . Det er en smart og praktisk måte å gi familien din mange gode fordeler. Det kan tillate deg å: Nyte god smak vann på fingertuppene.

Hvor mye koster et Culligan Whole House-system?

De gjennomsnittlig kostnad av en Culligan vannmykner er rundt $ 400 for en basismodell, men noen av de større modellene selskapet tilbyr kan koste som mye som $ 1000 eller mer. Teknologien din måler størrelsen på hjemmet ditt, sjekker antall kraner du har og finner ut hvor mange mennesker det er i husstanden din.

Anbefalt: