Er Windham Weaponry -rifler noe bra?
Er Windham Weaponry -rifler noe bra?

Video: Er Windham Weaponry -rifler noe bra?

Video: Er Windham Weaponry -rifler noe bra?
Video: Meet the Medic 2024, April
Anonim

Min erfaring med Windham våpengevær har vært veldig positiv. Ved å bruke de beste tilgjengelige materialene, samler selskapets veteranmannskap med riflebyggere bunnsolid, pålitelig våpen med flotte nøyaktighet og usvikelig pålitelighet til en god pris.

Med tanke på dette, er Wyndham en god AR 15?

Nærmere bestemt bruken av billige kommersielle riflebufferrør, plastluker og lagerskrue kvalitet mangler, brukte gamle Bushmaster i utgangspunktet Mil-Spec A2 aksjesett. Windham er god kvalitet for en billig rifle. Hvis det bare er en grunnleggende karbin med en FSB, er den ikke verdt mer enn 500 brukte.

For det andre, er bushmasters gode? De Bushmaster har samme trigger, grep, knapper, brytere, doodads og geegaws som alle andre riktig laget AR-15 har. Dette er i utgangspunktet problemet: Bushmaster AR-15 er det god at de ikke er annerledes enn noen annen godt laget AR-15. Ikke alle Bushmaster vurdering er gunstig.

Også, gikk Bushmaster i drift?

Bushmaster Skytevåpen var en selskap i Bangor, Maine, det gikk konkurs og ble kjøpt av Richard Dyke i 1976 og flyttet til Windham, Maine. I desember 2012 kunngjorde Cerberus Capital Management sin intensjon om å selge Bushmaster's forelder selskap , Freedom Group.

Er Windham Weaponry rifles mil spesifikasjoner?

De Windham Weaponry SRC er en optisk klar halvautomatisk karbin med et direkte gasspåvirkende system kammeret i 5,56 x 45 mm NATO. Windham våpen inkluderer mange andre Mil - Spes funksjoner i SRC også, for eksempel M4 matingsramper på baksiden av fatforlengelsen der den møter den nedre mottakeren.

Anbefalt: