Er tap/skadefritak verdt det?
Er tap/skadefritak verdt det?

Video: Er tap/skadefritak verdt det?

Video: Er tap/skadefritak verdt det?
Video: Temoor - Er det verdt det 2024, Kan
Anonim

Er tap skade fraskrivelse verdt den? Ja. Tapskader har potensial til å spare deg for både tid og penger dersom en ulykke skulle inntreffe under utleien. Uten Tapskader , i de fleste stater er leietaker ansvarlig for evt tap eller skader til bilen, selv om skader er ikke leietakers skyld.

På samme måte kan du spørre: bør du få fradrag for tap/skade når du leier bil?

Hvis du er leie av bil i USA, skadefraskrivelse tilbudt til du vil typisk dekke alle disse kostnadene uten behov for du å betale en egenandel. Husk at a skadefraskrivelse bare dekker skade på leiebil.

Er også tap/skadefritak det samme som frafall av kollisjonsskader? Fraskrivelse av kollisjonsskade (CDW) - er det ikke forsikring , men en avtale om frafalle kostnadene av skader til leiebilen din hvis den er involvert i en kollisjon . Tapskader (LDW) er samlebetegnelsen for CDW og Theft Protection (TP) som også dekker kostnadene ved å erstatte bilen dersom den blir stjålet.

For det andre, hva er en tapsskadefraskrivelse?

Skadesfraskrivelse eller, som det ofte refereres til, kollisjon skadefraskrivelse (CDW) eller tapsfraskrivelse (LDW), er valgfritt skader forsikringsdekning som er tilgjengelig for deg når du leier en bil. Den dekker den leide bilen. Noen utleiefirmaer tilbyr også ansvarsforsikring og dekning av slepekostnader.

Er det verdt å få forsikring på en leiebil?

når leiebilforsikring dekning er en god idé Hvis noen av de følgende scenariene gjelder, er den ekstra beskyttelsen gitt av leieforsikring er verdi vurderer: Din nåværende forsikring har ikke omfattende og kollisjonsdekning. Du er bare forsikret under en reklamefilm bilforsikring Politikk.

Anbefalt: