Hva er reglene for en 16 år gammel sjåfør i Arizona?
Hva er reglene for en 16 år gammel sjåfør i Arizona?

Video: Hva er reglene for en 16 år gammel sjåfør i Arizona?

Video: Hva er reglene for en 16 år gammel sjåfør i Arizona?
Video: Узнав этот секрет денег, вы больше никогда не будете бедным и нищим. Думай и богатей 2024, Kan
Anonim

I Arizona , kan en tenåring få utstedt en uteksaminert sjåførens lisens hvis de er mellom 16 og 18 år gammel . Når en Glass 'G' eller gradert lisens er utstedt, må visse begrensninger følges. Tenåringen kan ikke kjøre fra kl. 12.00 til kl. 05.00 uten å være i følge med en juridisk verge eller forelder.

På denne måten, hvor mange passasjerer kan en 16 år gammel sjåfør ha i Arizona?

De første seks månedene med uteksaminert førerkort må du ikke kjøre et motorkjøretøy som inneholder mer enn en passasjer under 18 år, med mindre: (1) passasjerene er dine søsken eller (2) du er ledsaget av en forelder eller verge med gyldig førerkort i klasse A, B, C eller D som opptar fronten

Videre, hva er reglene for kjøring med tillatelse i Arizona? Når du har din Arizona elever tillate , du kan lære å kjøre . Du kan ikke gjøre dette på egen hånd, skjønt; du må være i følge med en lisensiert passasjer på 21 år eller eldre. Passasjeren må til enhver tid sitte i forsetet ved siden av deg.

I denne forbindelse, hvor mange passasjerer kan være i en bil med en 16 år gammel sjåfør?

I alderen 16 , er enkeltpersoner kvalifisert for en mellomlisens. Innehavere av mellomsertifikat kan ikke kjøre med mer enn 1 passasjer (unntatt familiemedlemmer eller lisensiert sjåfører 21 år eller eldre) og er begrenset fra kjøring mellom midnatt og 06.00 (sekundært håndhevet).

Hva er portforbudet for 16-åringer som kjører?

Målet er å begrense hvor sent unge sjåfører , de 16 og 17 år gammel , kan være på veien etter hvert som de blir vant til kjøring . Nattetimer har en tendens til å være farlige for dem. I de fleste stater med uteksaminert sjåførens lisens, den portforbud er midnatt.

Anbefalt: