Er det trygt for en jente å ta en uber alene?
Er det trygt for en jente å ta en uber alene?

Video: Er det trygt for en jente å ta en uber alene?

Video: Er det trygt for en jente å ta en uber alene?
Video: Когда так делает кошка в доме, ждите беды. Хитрости и магия кошки, способной улучшить вашу жизнь 2024, Kan
Anonim

Så etter min erfaring er det det sikker å bruke Uber som en kvinne reiser alene . Sørg for at bilen du setter deg inn i er bilen Uber /Lyft sendt etter deg. Begge tjenestene har et bilde av bilen som kommer til deg, og Lyft har et bilde av sjåføren også.

Også spurt, kan du be om en kvinnelig sjåfør med Uber?

Du ikke er i stand til det be om spesielt for en kvinnelig sjåfør med Uber og Lyft. Med lokale drosjer og limousinselskaper, du kan være i stand til be om en . Hvis du ønsker å holde fast i rideshare -selskaper, er det spesifikke selskaper som bare ansetter kvinnelige sjåfører , sjekk følgende: Safr.

For det andre, kan jeg be om en bestemt Uber -driver? Be om en bestemt driver . De Uber appen kan ikke matche deg med en spesifikk driver . Når du be om en tur, sender appen din din be om til nærliggende sjåfører å hente deg på hentestedet ditt.

Er Uber trygt om natten?

Se hvor du sitter sent kl natt , en sjåfør kan frakte noen, og hvis du sitter rett bak dem, kan de ikke se deg, og du kan ikke se dem og hva de kan finne på.» Campbell anbefalte å alltid sitte i baksetet på passasjersiden for både din sikkerhet og førerens komfort.

Hvor er det tryggeste stedet å sitte i en uber?

Uber råder at det er sikrere til sitte bak i bilen fordi det skaper to mulige utganger og øker plassen mellom fører og passasjer. I tillegg sitter på passasjersiden i stedet for rett bak føreren kan hjelpe deg med å holde øye med både føreren og veien.

Anbefalt: