Innholdsfortegnelse:

Hva er bakre sjakkelbusker?
Hva er bakre sjakkelbusker?

Video: Hva er bakre sjakkelbusker?

Video: Hva er bakre sjakkelbusker?
Video: 5.04 Leaf Springs & Shackles GURU Level Tech! 2024, Kan
Anonim

Sjakkelbusker er et element som ofte blir oversett under rutinemessig vedlikehold. Sjakkelbusker bor i bladfjæren lenke , de er busk som tillater bevegelse i fjæringen. Hver gang du kjører over en støt eller snur et hjørne, beveger fjæringen seg. Denne bevegelsen vil til slutt slite ut busk.

Rett og slett, hva er sjakkelbusker?

Sjakkel busker er et element som ofte blir oversett under rutinemessig vedlikehold. Sjakkel busker lever i bladfjæren lenke , de er busk som tillater bevegelse i fjæringen. Hver gang du kjører over en støt eller snur et hjørne, beveger fjæringen seg. Denne bevegelsen vil til slutt slite ut busk.

Dessuten, hva gjør en bladfjærsjakkel? EN lenke er en integrert komponent i fjæringssystemet som festes mellom bladfjær og kjøretøyrammen. Det åpner for bladfjær å arbeide gjennom lengdeendringer under suspensjon artikulasjon. De blad pakker, eller blad fjærer, plasser og midt akselen under kjøretøyet.

Dessuten, hvor mye koster det å erstatte bladfjærforinger?

De gjennomsnittlig kostnad til en bladfjærbytte er mellom $874 og $928. Arbeid kostnadene er estimert mellom $ 147 og $ 186 mens deler er pris mellom $ 727 og $ 742.

Hvordan fjerner du en bladfjær?

Del 2 Fjerne de gamle kildene

  1. Bruk vernebriller for å beskytte øynene.
  2. Bløtlegg fjærens muttere og bolter i olje.
  3. Fjern bolten fra støtputene med en skrallenøkkel.
  4. Løsne U-boltene for å fjerne dem.
  5. Skru ut øyeboltene på fjærens ender.
  6. Gjenta trinnene for å fjerne den andre bladfjæren.

Anbefalt: