Hvordan betaler jeg forsikringen min i NC?
Hvordan betaler jeg forsikringen min i NC?

Video: Hvordan betaler jeg forsikringen min i NC?

Video: Hvordan betaler jeg forsikringen min i NC?
Video: Jakub Is Back — Couple VLOG 2024, Kan
Anonim

Gi bevis for forsikringsdekning Skjema FS-1 (som du må hente fra din bilforsikring middel) Betale et sivilt straffegebyr på $50 (eller det kan være $100 eller $150 hvis dette ikke er det din først bortfalle i dekning ) Betale en servicegebyr på $ 50. Betal passende skiltavgift.

På samme måte kan du spørre hva som skjer når forsikringen din faller bort i NC?

Opphevet dekning En person som ønsker å lisensiere bilen sin etter de opphevelsesperioden kreves for å betale en $ 50, $ 100 eller $ 150 sivilstraff avhengig på hvor mange betalte på forhånd bortfaller det er innenfor en treårsperiode. Feil å gjøre så det kan resultere i en sivil straff.

Vet også, kan du betale forsikring bortfaller online? Som du vet at på nett modus av betalinger er problemfri. Når din forsikring Politikk bortfaller , er det obligatorisk (i henhold til selskapspolicyen til noen forsikringsselskaper) at bilen din må gjennomgå en grundig inspeksjon før fornyelse av en bortfalt Politikk.

Med tanke på dette, hva er straffen for bortfall av forsikring?

Eksempel 1: Hvis forsikringen din er 25 dager, kan du betale a sivil straff på $ 200 ($ 8 per dag i 25 dager) og ikke lever inn tallerkenene dine, eller du må overgi tallerkenene dine og servere en suspensjon på 25 dager.

Er det en frist for bilforsikring i NC?

I Nord -Carolina , der er nei frist for bilforsikring betalinger. Du må betale de hele beløpet på regningen din de forfallsdato, selv om du ikke er enig med de premiebeløp eller noen endringer til de vurdere. Unnlatelse av å sende inn betalingen i tide kan føre til en kansellert forsikring.

Anbefalt: