Hva er en lysrør?
Hva er en lysrør?

Video: Hva er en lysrør?

Video: Hva er en lysrør?
Video: Slik skifter du lysstoffrør 2024, Kan
Anonim

En rekke lekter eller startere fra pålitelige handelsmerker for å hjelpe fluorescerende lysene starter og reduserer flimring mens de er på. I motsetning til glødelamper som har en glødetråd som gir lyset, a fluorescerende pære virker ved å ionisere kvikksølvdamp som deretter avgir belysning.

Rett og slett, hva er en batten montering?

Batten Lys Beslag er en allsidig belysningsløsning som brukes til en rekke kommersielle, industrielle og husholdningsapplikasjoner. Batten Lys Beslag er egnet for bruk i lagre, parkeringsplasser, garasjer, verksteder og mer.

Foruten ovenfor, hva er Batten i rørlys? Integrert LED batten er en belysning armatur med en eller to LED rør innebygd. De gir mange fordeler fremfor tradisjonelle fluorescerende inventar. De er lys vekt og slank linje gir et diskret og stilig utseende. De er også rimelige (koster mindre enn en vanlig fluorescerende armatur og rør ).

Tilsvarende, hva er lamper?

EN batten fix er en veldig vanlig lys passende, det er rett og slett en enkelt lampe holder koblet til taket eller veggen. Disse DIY (gjør det selv) beslag er nyanser designet for å dekke a lekte fix for å legge til personlighet og design i rommet ditt.

Hva er led batten-lys?

Batten beslag huser vanligvis ett eller to rør lys og er vanlige offentlige områder som parkeringsplasser, toaletter og togstasjoner.

Ny LED-teknologi

  • Mindre varmeavgis.
  • Retningsbestemt og fokusert lysstråle.
  • Ingen flimmer / øyeblikkelig på.
  • Energisparing.

Anbefalt: