Hvilken type bilforsikring beskytter din egen bil mot skade fra bilulykker?
Hvilken type bilforsikring beskytter din egen bil mot skade fra bilulykker?

Video: Hvilken type bilforsikring beskytter din egen bil mot skade fra bilulykker?

Video: Hvilken type bilforsikring beskytter din egen bil mot skade fra bilulykker?
Video: Tim Morozov. ЭГФ на практике: усадьба Матрёнино 2024, Kan
Anonim

ansvarsforsikring . Formålet med ansvarsdekningen er å beskytte den forsikrede mot krav om kroppsskade på en annen person eller skade på en annens person eiendom . Det betaler ingenting mot forsikredes egne tap, verken personskade eller skade på kjøretøyet.

På denne måten, hva er de tre typene bilforsikring?

Det er tre hoved typer av dekningen som tilbys av de fleste bilforsikring tilbydere. De inkluderer ansvar, kollisjon og omfattende.

På samme måte, hva betyr 100k 300k 100k? La oss starte med bilforsikring, jeg foreslår at du har det i det minste 100 000 / 300K / 100 000 delt grense dekning. At midler $ 100 000 i dekning per person i en bilulykke, $ 300 000 i dekning til sammen for skader i en bilulykke og $ 100 000 i dekning for skade på eiendom på andres kjøretøy.

I så måte dekker min helseforsikring bilulykker?

Hvis du gjøre ikke har PIP eller MedPay dekning på din bilforsikring , kan du bruke din helseforsikring å betale for evt medisinsk regninger som følger av a bilulykke . Hvis du bor i en erstatningsstat, har du også muligheten til å reise krav mot den andre sjåføren forsikring å betale for medisinsk utgifter.

Hvilken type bilforsikring beskytter deg i tilfelle ulykke uavhengig av hvem som forårsaket ulykken?

Personskadebeskyttelse (PIP): Ofte referert til som ingen skyld forsikring ,”Beskyttelse mot personskader dekker medisinske utgifter du pådra seg i en ulykke uansett av skyld. Dekning strekker seg til andre sjåfører som er oppført på politikken din, medlemmer av husstanden din og passasjerene dine.

Anbefalt: