Hvilket år er Hoonigan-lastebilen?
Hvilket år er Hoonigan-lastebilen?

Video: Hvilket år er Hoonigan-lastebilen?

Video: Hvilket år er Hoonigan-lastebilen?
Video: Can a 1,080hp Jeep Beat Travis Pastrana’s Gymkhana Subaru? // Flying Finish 2024, Kan
Anonim

Fra den samme galningen som brakte deg Hoonicorn, HHIC Ken Block har drømt om en annen skreddersydd hoon-maskin, denne gangen laget kun for Gymkhana TEN: Ford F-150HOONITRUCK fra 1977. En ytelse AWD Gymkhana lastebil motivert av en 914 hk Ford Performance Ecoboost V6, avledet fra Ford GT-motoren som vant Le Mans.

På samme måte spør folk, hvilket år er Ken Blocks lastebil?

Ken Blocks Newest Drift Toy er en Ford F-150 fra 1977 med en 914-HP V6. Ken Block og Hoonigan-teamet må oppgradere med hver ny del av deres virale Gymkhana driftvideo-serie. For den snart ankomne Gymkhana 10, Blokkere og mannskapet bygde noe helt absurd - en drift lastebil.

I tillegg, hvilken motor er i Ken Blocks lastebil? Som de to andre bilene i Gymkhana 10, er lastebil er en Ford. Spesielt er det en Ford F-150 fra 1977 som ser ut til å være helt spesialbygd. I tillegg til det bredere sporet, massive skjermbluss, bakspoiler og tilpasset grafikk, får Hoonitruck en twin-turbo V-6 basert på FordGT motor.

Følgelig, hvilket år er Hoonicorn?

1965

Hvem bygde Hoonitruck?

Detroit Speed er selskapet som bygde Hoonitrucken . Selskapet kjent for muskelfjæringsdeler hadde ganske oppgaven for hånden. Chris Porter, prosjekt/teknisk leder i Detroit Speed, slutter seg til Hoonigan for å beskrive Hoonitruck -bygg.

Anbefalt: