Har alle modell S bakovervendte seter?
Har alle modell S bakovervendte seter?

Video: Har alle modell S bakovervendte seter?

Video: Har alle modell S bakovervendte seter?
Video: Вяжем шикарный женский джемпер спицами по многочисленным просьбам! Подробный видео МК! Часть1. 2024, Kan
Anonim

Din Modell S sete belter i fremre og andre rad seter er designet for voksne og større barn. *Hvis din Modell S er utstyrt med bakovervendt barn seter , disse seter er barnesikkerhet seter og er designet kun for barn innenfor et bestemt høyde- og vektområde (se side 12).

På samme måte, har alle Tesla Model S 7 seter?

Det er ikke helt klart hva konsernsjefen mener med det siden Tesla pleide å tilby bakovervendt seter for barn i Modell S – teknisk gjør det til en 7 - seter . Derimot, Tesla kunne ikke kalle det en 7 - seter siden bakovervendt seter var for barn, så de kalte det en "5+2", og de endte opp med å avbryte funksjonen.

Spørsmålet er deretter, hvordan har Tesla Model S plass til 7 passasjerer? Småhoppet seter , passende for tykes som ville ellers være i en fremovervendt booster sete eller barn over 37 tommer høye, bring bilens setekapasitet til syv. Når den er brettet vekk, gir den fortsatt god plass til last.

Dessuten, har Teslaer bakovervendte seter?

Musk bekreftet imidlertid at han faktisk snakker om å bringe tilbake Tesla forrige “5+2” sete konfigurasjon med to bak - vendte seter , om enn større: Nei, original 5 fremover vendte seter pluss 2 bak - vendt mindre seter . Den nye baksetene vil plass til større passasjerer enn før.

Har Tesla Model S en tredje rad?

Tesla Model S tredje - rad sete. Se tredje - rad sitteplasser få sette opp.

Anbefalt: