Er det OK å blande ATF og servostyringsvæske?
Er det OK å blande ATF og servostyringsvæske?

Video: Er det OK å blande ATF og servostyringsvæske?

Video: Er det OK å blande ATF og servostyringsvæske?
Video: Hvad er forskellen på et autoriseret og uautoriseret værksted? | Pedersen & Nielsen 2024, Kan
Anonim

Servo olje og automatisk transmisjonsvæske er begge deler hydrauliske væsker , så blande de skal ikke være et problem. Byttet feil begge deler væsker kan føre til at girene ikke fungerer i noen bilmodeller. Unngå blanding av servostyringsvæske med transmisjonsvæske med mindre det gjøres utilsiktet.

Med tanke på dette, er det dårlig å blande servostyringsvæsker?

Vi vil, blanding av servostyringsvæske inn i ATF som kommer i systemet vil gjøre noen ganske uregelmessige styring respons, siden de er forskjellige viskositeter og ikke blandbare.

Hva skjer i tillegg hvis du legger servostyringsvæske i girkassen din? Hvis den selges som Servo olje (ikke ATF), den vil fungere hydraulikken, men vil ikke ha friksjonsegenskapene som kreves for clutchpakkene i automatisk overføringer . Servostyring bruker en hydraulisk type olje, det samme gjør en automat overføring , men de er kanskje ikke kompatible.

På samme måte spørs det, hva er forskjellen mellom ATF og servostyringsvæske?

Forskjeller mellom servostyringsvæske og automatisk Transmisjonsvæske . Hoved forskjell mellom de to er det ATF inneholder friksjonsmodifikatorer og vaskemidler. Det er vaskemidlene i ATF som hjelper til med å holde alle forurensninger borte fra overføringen.

Kan ATF 4 brukes som servostyringsvæske?

Ja, ATF + 4 ® er riktig væske til bruk for din overføring og servostyring.

Anbefalt: