Hvordan fungerer båndklemmer?
Hvordan fungerer båndklemmer?

Video: Hvordan fungerer båndklemmer?

Video: Hvordan fungerer båndklemmer?
Video: 10 seje træbearbejdningsværktøjer, du har brug for for at se Amazon 2021 # 3 2024, September
Anonim

V- Båndklemmer er i utgangspunktet et positivt festeoppbevaringssystem for slanger og komponenter,” sa Rob Stevenson fra Race Part Solutions' tekniske supportteam. Når dreiemoment påføres mutteren til koblingen, påfører holderen en radiell kraft innover som presser flensen sammen.

Fungerer eksosklemmer på samme måte?

Dette er den vanligste typen eksosklemme , selv om det er den verste. Så mange ettermarkeder eksos systemer bruker denne typen klemmer , selv fabrikksystemer har brukt dem. U-bolt klemmer fungerer , men de er egentlig ikke gjenbrukbare, og de knuser røret, så det er virkelig nødvendig å ta dem fra hverandre for service.

For det andre, hvordan måles V -båndklemmer? v - båndstørrelse er basert på ytterdiameteren på v - bånd flens. i ditt tilfelle er det 3,75, men en 3,5 klemme jobber med det. forskjellige flenser har forskjellige tykkelser. så måle dens diameter, eller måle omkretsen og ta det tallet og dele det med 3,14.

Er V -klemmer i tillegg gjenbrukbare?

De trenger aldri lim eller pakninger og kan være det gjenbrukes igjen og igjen. Bare juster og klemme opp! I løpet av årene, V - Båndklemmer har blitt mer og mer populær på grunn av prisnedgangen.

Hva brukes en båndklemme til?

EN båndklemme bruker en lang, fleksibel stropp å holde et arbeidsstykke på plass. Den er ideell for klemme store eller uregelmessig formede arbeidsstykker, som stropp er designet for å omslutte hele arbeidsstykket, og dens fleksibilitet betyr at den kan romme mange former og størrelser.

Anbefalt: