Kan du blande LED- og halogenlys?
Kan du blande LED- og halogenlys?

Video: Kan du blande LED- og halogenlys?

Video: Kan du blande LED- og halogenlys?
Video: Bevægeapparatet: Led og ledbevægelser 2024, Kan
Anonim

Ja, forutsatt varmen fra halogenpære gjør det ikke lage Ledpære bli for varm. Det er vanligvis OK med flere spotlightbeslag. Det er en veldig dårlig idé i en enkelt innhegning. Men uansett er det en alvorlig sløsing med elektrifisering.

Vet også, kan jeg blande LED og halogen?

Ja, i mange tilfeller, du kan bare bytt pærene separat, en etter en. Vi veileder deg gjennom de viktigste trinnene for å velge erstatning LED pærer for de mest brukte beslagene. Dessuten, LED kan håndtere alle nyanser av hvitt lys, så det varme gulaktige lyset av halogen pærer er perfekt innen rekkevidde!

Spørsmålet er deretter, kan du bruke LED -pærer i halogenlykter? Alle kjøretøyer utstyrt med halogen lyspærer fra fabrikken er egnet for LED omdannelse. Den største fordelen er en massiv økning i veibelysning og derfor forbedret sikkerhet når du kjører om natten. Settet jeg brukte funksjoner CREE LED -pærer som har en effekt på 3200 lumen.

Kan du blande LED -lys med vanlige lys?

Dette er et nei nei. Blandende LED med glødende belysning forårsaker dårlig ytelse. Hvis du bruker begge på samme krets, vil din glødende lys vil trekke mer strøm, forårsaker LED å flimre. Jo bedre råd ville være, hvis du endring en , endre dem alle.

Kan du blande LED og lysrør?

Ja, og det er fordeler med blande dem. De Lysdioder kommer på umiddelbart, mens CFL-ene kan ta lengre tid, så en blanding virker raskere enn bare CFL -er. Hvis armaturet er på en dimmer, vil The LED vil sannsynligvis arbeid, og CFL -pærer vil fungerer sannsynligvis ikke. Hvis de gjøre begge fungerer, de vil ikke dimmes like mye.

Anbefalt: