Hvor tett skal slangeklemmer være?
Hvor tett skal slangeklemmer være?

Video: Hvor tett skal slangeklemmer være?

Video: Hvor tett skal slangeklemmer være?
Video: Hvor sikker skal donorsæd være? 2024, Kan
Anonim

Stram dem akkurat nok

De fleste båtførere er litt uklare når det gjelder hvor stramt en slangeklemme skal være. For løs, og du vil ha en lekkasje; også stramt , og slangeklemme vil skade slange og forårsake for tidlig svikt. Dette tallet er tilfeldigvis veldig nær spesifikasjonene for en klemme i området 5/8- til 1 1/2-tommers.

Rett og slett, hvor mye dreiemoment trenger slangeklemmer?

8-9 kilo er en unaturlig mengde dreiemoment på en slangeklemme.

Hvor sterk er en slangeklemme ved siden av ovenfor? Holdbar og stabil Klemming Force Our Slangeklemmer kan strammes for hånd opp til 15,5 NM (135 in/lbs.) uten at skruen glir eller forvrider skruekassen under installasjonen og bruk gir en pålitelig sterk og stabil klemme kraft og et langvarig hold som er ideelt for de fleste krevende bruksområder.

hvor mye psi kan en slangeklemme holde?

De kan har arbeid press karakterer på 350 psi og sprakk press rangeringer på 1 750 psi ; en forskjell på fem ganger (i stedet for de vanlige fire). Komponenter av en vannfri slange : 1. Røret som vil transportere selve materialet.

Hvordan strammer du ormeklemmer?

Klem på klemme med en hånd slik at enden motsatt føreren glir inn i hylsen som holder føreren. Vri sjåføren med klokken med skrutrekkeren eller skiftenøkkelen slik at gjengene på driveren griper inn sporene på klemme . Fortsett å snu driveren til klemme strammer seg rundt slange sikkert.

Anbefalt: