Hvordan smører du en sylindervegg?
Hvordan smører du en sylindervegg?

Video: Hvordan smører du en sylindervegg?

Video: Hvordan smører du en sylindervegg?
Video: Hvordan man syer en ribkant i en V-udskæring 2024, Kan
Anonim

De sylindervegger og stempelpinnelagre er smurt ved oljefling spredt av den roterende veivakselen. Overskuddet blir skrapt av den nedre ringen i stempelet. En blødning eller sideelv fra hovedforsyningspassasjen mater hvert kamaksellager.

Spørsmålet er også hva som gir smørefilmen mellom stempel og sylindervegg?

En kompresjonsring med fat er en stempel ring som har en buet løpeoverflate til gi konsistent smøring av stempel ring og sylindervegg . Dette også gir en kileffekt for å optimalisere oljefordelingen gjennom hele slaglengden stempel.

Vet også, hvor lang tid tar det før olje sirkulerer i en motor? Det er de første 30 sekundene til 2 minuttene motor drift som er den vanskeligste for slitasje på stempelhullet og ventilførere.

Dessuten går olje inn i sylinderen?

Veivakselen har dedikerte hull (som våre årer), motoren olje flyter gjennom veivakselens indre boring og når stempelets store endelager. Fra det store endelageret når det forbindelsesstangen. Fra forbindelsesstangen når den stempelet fra stempelveggen den når sylindere.

Hvor går oljen i en motor?

For det første olje du heller i toppen av motoren går gjennom mange stier som til slutt kommer i bunnen olje panne, ofte kalt sump, hvor avløpspluggen er plassert. De olje går gjennom flere forskjellige veier tilbake til bunnen - men bare én bane, under press, til gjøre jobben sin.

Anbefalt: