Hvor ofte bør jeg kontrollere dekktrykket?
Hvor ofte bør jeg kontrollere dekktrykket?

Video: Hvor ofte bør jeg kontrollere dekktrykket?

Video: Hvor ofte bør jeg kontrollere dekktrykket?
Video: Bør jeg betale for vedlikehold fra bufferkontoen? 2024, Kan
Anonim

En god tommelfingerregel til husk er det dekkene dine mister omtrent en PSI hver måned etter at du har fylt dem, så sjekker hver måned kan hjelpe deg til sørge for at de alltid er oppblåst til den riktige press . Du vil ikke se like mange dekktrykk varsellamper om sommeren, men du bør fortsatt være sjekker ofte.

På samme måte kan man spørre, hvordan vet jeg når dekkene mine trenger luft?

Bestem hvor mye luft skal være i din dekk . Dette vil bli trykt på et klistremerke på innsiden av førersidens dør eller i brukerveiledningen. Hvis du ikke finner klistremerket, kan det også være plassert inne i hanskerommet eller drivstoffdøren. Se på skriften på siden av din dekk.

På samme måte, hvor ofte bør du putte luft i dekkene dine? Dekk trykk bør kontrolleres minst en gang i måneden, og de beste tiden å gjøre det på er når dekkene er kalde.

Spørsmålet er deretter, hvor ofte mister dekk trykket?

Omtrent 1-3 psi per måned er normalt for luft tap , men du fortsatt bør sjekk inflasjonsrater ofte , og blåser opp igjen dekk . Forsømmelse dekk inflasjonen i 6 måneder kan ta ut 6-18 psi, og med det meste hyppig anbefalt hastighet er 30-35 psi, dette er en stor tap.

Hvorfor lyser dekktrykket når dekkene mine er fine?

Vanligvis, de bil dekktrykk avtar i løpet av de kaldt vær, selv når det er skikkelig oppblåst. Dette er fordi i kulde, de materie komprimerer mens i de varme det utvider seg. Som et resultat slår dette seg på de lav dekktrykklys men dekkene er fine , en stund, men forsvinner en gang dekkene blir varmet opp.

Anbefalt: