Innholdsfortegnelse:

Har servostyringen belte?
Har servostyringen belte?

Video: Har servostyringen belte?

Video: Har servostyringen belte?
Video: Efendi - Mata Hari - Azerbaijan 🇦🇿 - Official Music Video - Eurovision 2021 2024, Kan
Anonim

De belte som driver a makt - styring hydraulisk -væskepumpe er vanligvis foran på motoren, dreiet av en remskive på veivakselen. Det er vanligvis atskilt fra belte som driver vannpumpen og dynamoen, men den kan drive andre komponenter så vel som makt - styring pumpe.

I denne forbindelse, hvordan vet du om servostyringsbeltet ditt er dårlig?

Symptomer på dårlig eller sviktende servostyringsrem

  1. Lyder kommer fra beltet. Mens du kjører, kan det være at servostyringsbeltet er slitt hvis du merker at det kommer en hvinende, slipende eller kvitrende lyd fra bilen foran.
  2. Inspiser beltet for skader.
  3. Skli belte.
  4. Best overlatt til profesjonelle.

Videre, hva skjer hvis servostyringsbeltet går i stykker? Det betyr når beltet ditt går i stykker , glir og til slutt slites alt-fra servostyringen pumpe til de dynamo og klimaanlegg slutter å fungere. Ødelagte slanger og belter er dårlige; en skadet motor er enda verre. Ved å bytte ut beltet ditt med jevne mellomrom kan du minimere de fare for sammenbrudd.

På samme måte, hvor mye koster det å erstatte en servostyringsreim?

De erstatningskostnad kommer bare til å være mellom $90 og $200 i de fleste tilfeller. De belte selv vil koste mellom $25 og $75 mens arbeidskraften kostnader vil trolig være mellom $ 75 og $ 120.

Er et servostyringsbelte det samme som et serpentinbelte?

EN slange belte er en annen type belte inne i motoren. EN slange belte varer lenger enn tradisjonell kjøretur belter og er mye lettere å fjerne og installere. Dette belte sender også makt mellom styring pumpe, generator, vannpumpe og klimaanleggskompressor.

Anbefalt: