Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en hurtig tomgangsventil?
Hvordan fungerer en hurtig tomgangsventil?

Video: Hvordan fungerer en hurtig tomgangsventil?

Video: Hvordan fungerer en hurtig tomgangsventil?
Video: Hvordan fungerer Tryg Legehjelp 2024, Kan
Anonim

På de fleste Hondaer, den ekstra luften som trengs for rask tomgang omgår gassbladet, og flyter deretter gjennom en egen passasje inne i plenum, gjennom fort - tomgangsventil og inn i inntaksmanifolden. Merk at fort - tomgangsventil er normalt åpen og bør lukk gradvis når motoren varmes opp.

Også å vite er, hva er en hurtig tomgangsventil?

De rask tomgang termo ventil ( FITV ), som vanligvis brukes på mange Honda -biler, er en sensor som styrer rask tomgang eller oppvarmingskrets for drivstoffsystemet. De FITV inneholder en termovoks -enhet som styrer et stempel. Når termovoksen varmes opp, tetter den stempelet og kutter det ekstra vakuumet til gassflasken.

For det andre, hva er Fast inaktiv på en forgasser? Fort - tomgang mekanisme: rask tomgang styres av en trinnvis kamera og bruker vanligvis en fort - tomgang skrue som holder gassen åpen når det dannes fjærspenning. For at chokerkretsen skal fungere skikkelig, må resten av forgasser må være mekanisk forsvarlig.

På samme måte kan man spørre, hvordan fungerer en tomgangshastighetsreguleringsventil?

An tomgangsluftreguleringsventil bokstavelig talt omgår luft rundt en lukket gassplate slik at motoren kan komme seg luft på tomgang . Fordi det går utenom luft , kalles det også en luft bypass ventil . Det tillot mer luft for å passere, skape mer sug og flytte mer gass inn i den kalde motoren.

Hva er symptomene på dårlig tomgangsluftreguleringsventil?

Symptomer på dårlige inaktiv luftkontrollventiler

  • 1) Intermitterende tomgangshastighet. Siden tomgangsluftreguleringsventilen er ment å styre tomgangshastigheten til motoren, vil en dårlig ventil helt sikkert kaste den ut av seieren.
  • 2) Kontroller motorens varsellampe.
  • 3) Grov tomgang.
  • 4) Motorstopp.
  • 5) Last forårsaker stopp.

Anbefalt: