Kan en turist kjøre i California?
Kan en turist kjøre i California?

Video: Kan en turist kjøre i California?

Video: Kan en turist kjøre i California?
Video: 3 дня в САН-ДИЕГО, Калифорния - путеводитель день 1 2024, Kan
Anonim

Turister kan kjøre leiebiler i California i ett år så lenge de har gyldig førerkort fra hjemlandet. Se avdelingen for motorkjøretøyer for fullstendige detaljer.

Når det gjelder dette, kan en utlending kjøre bil i California?

Personer med en gjeldende gyldig sjåførens lisens fra fremmed land kan lovlig kjøre i California . De trenger ikke å få en Californiadriver's lisens eller internasjonal kjøring permit(“IDP”) så lenge: Lisensen dekker typen kjøretøy de er kjøring i California ( bil , lastebil, motorsykkel, etc.).

På samme måte, kan en utenlandsk besøkende kjøre bilen min? Noen fremmed innbygger som vil kjøre i USA må være registrert i hjemlandet og ha sin arv fremmed lisens med dem for å kjøre i USA Noen stater krever fremmed innbyggere å ha en internasjonal Sjåfør Tillatelse (IDP) for å lovlig kjøre innenfor deres grenser, som noen gjør

I tillegg krever California et internasjonalt førerkort?

Nei, den Internasjonal kjøretillatelse er ikke nødvendig for California . California gjør det gjenkjenne en gyldig førerkort som er utstedt av en utenlandsk jurisdiksjon (land, stat, territorium) der tillatelse innehaveren er bosatt.

Kan jeg kjøre med meksikansk førerkort i California?

California gjenkjenner en gyldig førerkort som er utstedt av en fremmed jurisdiksjon (fylke, stat, territorium) som tillatelse innehaveren er bosatt (pr CA Kjøretøyskode 12502). Så hvis du er en turist som kommer til USA, er du gyldig Meksikansk førerkort bør aksepteres.

Anbefalt: