Hva er åpent girfett?
Hva er åpent girfett?

Video: Hva er åpent girfett?

Video: Hva er åpent girfett?
Video: OBS HVORDAN LAGES KHASHLAMA OG SHASHLIK SMAKK! Oppskrifter fra Murat. 2024, Kan
Anonim

Chevron Åpne Gear Grease er en fett i åpent gir formulert med høy viskositet mineraloljer i et ikke-såpebasert fortykningsmiddel som vanligvis brukes i kjede og åpent girsmøremiddel applikasjoner. KUNDEFORDELER. Chevron Åpen girfett gir verdi gjennom: • Lav miljøpåvirkning - Inneholder ikke et fortynningsmiddel.

Vet du også, hva er et åpent utstyr?

Selskap. Åpen eller halvt lukket utstyr stasjoner, også kjent som heavy-duty utstyr stasjoner eller omkrets gir , har vært en vanlig metode for kraftoverføring siden begynnelsen av den industrielle revolusjonen.

Videre, hvordan smører du gir? En oljepumpe brukes til å spraye smøremiddel direkte på kontaktområdet til gir . Smøremiddel blandes med trykkluft for å danne en oljetåke som sprayes mot kontaktområdet til gir . Den er spesielt egnet for høyhastighetsgiring.

Hvilken type olje trenger du ved siden av ovenfor?

Som en generell anbefaling, asfaltisk, syntetisk med høy viskositet olje , halvflytende fett type og gel/polymer skriv åpent gir smøremiddel kan brukes i disse systemene. Hvis en semi-flytende fett type av gel/polymer brukes, åpent utstyr smøremiddelet må være halvflytende til væske i konsistensen.

Hvorfor brukes litium i fett?

Litium fett Den har en drypptemperatur på 190 til 220 °C (370 til 430 °F) og motstår fuktighet, så det er ofte brukt som smøremiddel i husholdningsprodukter, for eksempel elektriske garasjeporter, så vel som i bilapplikasjoner, for eksempel ledd med konstant hastighet.

Anbefalt: