Innholdsfortegnelse:

Fungerer Stabil med etanolgass?
Fungerer Stabil med etanolgass?

Video: Fungerer Stabil med etanolgass?

Video: Fungerer Stabil med etanolgass?
Video: Hvordan ESP fungerer 2024, Kan
Anonim

Myte #2: STA-BIL produkter ikke jobbe med etanol -blandet bensin .” STA-BIL produkter behandler ALLE typer brensel - og det inkluderer alle etanol blanding, fra E-10 til E-85, samt ren bensin og diesel. Blandet bensin kan øke dette problemet fordi etanol er en alkohol som absorberer fuktighet fra atmosfæren.

Vet også, kan du bruke Stabil i ikke -etanolgass?

Hvis jeg bruker de ikke - etanol behandlet gass skjønt burde Jeg fortsatt bruk Stabil ? Jeg Jeg tror svaret er nei, med mindre det er det kunne være den siste tanken av gass jeg la i båten før du lagrer den for vinteren, og hvis det er tilfelle så ja, sette Stabil i.

På samme måte, når bør jeg bruke gassstabilisator? I løpet av få måneder, ubehandlet gass falmer i styrke og kan tygge opp det indre av drivstoffsystemet. Innen 6 måneder kan lagret drivstoff fullstendig lakk forgasseren, noe som krever rengjøring for å få motoren i gang igjen. Når motoren din er i langtidslagring, er det viktig å bruk et drivstoff stabilisator.

Hva er den beste etanoldrivstoffbehandlingen i forhold til dette?

Vi gjennomgår 3 av de mest populære etanoldrivstoffbehandlingene nedenfor

  • Lucas Oil Safeguard Etanol Fuel Conditioner. Lucas Ethanol Fuel Conditioner er en av "viftefavorittene" for etanoldrivstoffbehandlinger.
  • Star Tron Enzyme Fuel Treatment – Formel for konsentrert gass.
  • STA-BIL 22264-CS Etanolbehandling med ytelsesforbedrer.

Bør du bruke drivstoffstabilisator i etanolfri gass?

Etanol er ikke et problem for biler og lastebiler som brukes daglig, spesielt hvis du bruker en etanol tilsetningsstoff , behandling eller a drivstoffstabilisator ved hver fylling for å fjerne vann og beholde gass fersk.

Anbefalt: