Hva er en omfattende bilforsikring?
Hva er en omfattende bilforsikring?

Video: Hva er en omfattende bilforsikring?

Video: Hva er en omfattende bilforsikring?
Video: Bilforsikring - Hva dekkes? 2024, Kan
Anonim

Omfattende forsikring (også kjent som "annet enn kollisjon" i noen stater) dekker skader på din bil forårsaket av hendelser som du ikke har kontroll over. Den dekker ting som tyveri, hærverk, glass- og frontruteskader, brann, ulykker med dyr, vær/naturhandlinger, etc. Omfattende er en valgfri dekning.

Likeledes, er det verdt å ha en kaskoforsikring?

Til syvende og sist er bilens verdi den viktigste faktoren for å avgjøre om omfattende dekning er en god idé. Med andre ord, formålet med omfattende auto forsikring er å beskytte bilens verdi mot ikke-ulykkesskade. Hvis verdien allerede er lav, er den kanskje ikke det verdi beskytte.

I tillegg, hva er forskjellen mellom omfattende og kollisjonsforsikring? Kollisjonsforsikring dekker skader på kjøretøyet ditt i hendelse av en dekket ulykke som involverer en kollisjon med et annet kjøretøy. Omfattende bil forsikring betaler for skade på kjøretøyet ditt forårsaket av dekkede hendelser som tyveri, hærverk eller hagl, som ikke er det kollisjon -i slekt.

Deretter kan man også spørre, hva er totalforsikringen?

Omfattende dekning hjelper deg med å reparere eller erstatte bilen din hvis den blir stjålet eller skadet av noe annet enn en kollisjon. Omfattende hjelper vanligvis med å dekke tyveri og skade fra hærverk og naturkatastrofer, fallende gjenstander, brann, hagl, flom eller dyr. Si at bilen din er stjålet eller samlet i et dekket krav.

Hva betyr totalbilforsikring?

Omfattende bilforsikring - også kjent som fullt omfattende - dekker skader på deg selv, din bil samt kompensere en tredjepart hvis du er involvert i en ulykke. Det dekker deg også for tyveri og brannskade.

Anbefalt: