Innholdsfortegnelse:

Hvordan høres en momentomformer ut når den går dårlig?
Hvordan høres en momentomformer ut når den går dårlig?

Video: Hvordan høres en momentomformer ut når den går dårlig?

Video: Hvordan høres en momentomformer ut når den går dårlig?
Video: Rollers hjemmelaget bøyning med fire ruller. 2024, Kan
Anonim

Når en momentomformer går dårlig , det er mange forskjellige slags lyder som kan gjøres. For det første kan det være en sutrende lyd høres ut som en servostyringspumpe med lite væske i. Enhetens motor inneholder en mekanisme som har koblinger. Når denne mekanismen går dårlig , kan en raslende lyd høres.

Vet du også, hva er tegnene på en dårlig dreiemomentomformer?

Symptomer på problemer med momentomformer

  1. Sklir. En momentomformer kan skli ut av gir eller forsinke et skift, finnen eller lageret er skadet.
  2. Overoppheting.
  3. Forurenset transmisjonsvæske.
  4. Grøsser.
  5. Økt stallhastighet.
  6. Uvanlige lyder.

Vet også, hvordan føles dreiemomentomformeren? Dreiemomentomformer gyser er en grøss eller kort risting i kjøretøyet etter at interne clutcher gjelder i momentomformer . Mest dreiemomentomformer ryster skjer på omtrent 45MPH. Den er ligner på å løpe over en grov flekk på veien eller løpe over en storfevakt.

Spørsmålet er også, kan jeg kjøre med en dårlig dreiemomentomformer?

Bilen din grøsser: En feil dreiemomentomformer kan forårsake en rystelse rett før eller etter at den låser seg i marsjfart. Du kan føle at bilen grøsser mens kjøring omtrent 30 til 45 MPH. Dette kan få motoren til å arbeide i motorvei. En låst stator kan resulterer også i at girkassen og motoren overopphetes.

Hvordan tester jeg dreiemomentomformeren?

Testing for Bad Dreiemomentomformere Sving de tenningsnøkkel og start opp de motor. Vent noen minutter de motoren for å varme opp, og trykk deretter forsiktig de gasspedal to ganger og turtall opp de motor. Når den går tilbake til hviletilstand, trykk de bremsepedal alle sammen de vei og skift inn i stasjonen.

Anbefalt: