Må du rense kaldluftinntak?
Må du rense kaldluftinntak?

Video: Må du rense kaldluftinntak?

Video: Må du rense kaldluftinntak?
Video: Keldrilaupäev - Kes ma olen üldse!? 🦧 2024, Kan
Anonim

På grunn av den økte luftstrømmen gjennom filteret er det imidlertid en større beløp av støv og skitt som bygger seg opp på filteret også. Dette krever grundig rengjøring ved hvert oljeskift. Rengjøring din kaldt luftinntak filter er enkelt og kan gjøres på få minutter.

På samme måte blir det spurt, hvor ofte skal jeg rengjøre filteret for kaldt luftinntak fra K&N?

K&N drop-in erstatning High-Flow Luftfiltre ™ krever vanligvis service en gang hver 50 000 miles under normale kjøreforhold på motorveier, og de større filtre inkludert med K&N inntak systemer kan gå opp til 100 000 miles før du trenger til rengjøres (under normale kjøreforhold på motorvei).

På samme måte, er kaldluftinntak dårlige for turboer? Det er ikke kaldt luftinntak som aldri anbefales på en turbo bil. Du vil ha så kort vei til turbo innløp som mulig, tempene betyr noe siden du komprimerer og varmer opp luft deretter intercooling det ned igjen. Tydeligvis det beste inntak ville være formet som et lite horn.

På samme måte kan man spørre, må du olje inntak av kald luft?

Oljet ytelse luft filtre er laget av høyflytende bomull og er behandlet med olje . Når du velg høykvalitets oljede filtre som K&N Kaldluftinntak Erstatning Luft Filtrer-og følg instruksjonene deretter, du ikke risiker skade på motoren din eller inntak.

Kan jeg rengjøre luftfilteret mitt med såpe og vann?

Vask av tung skitt med en såpe løsning om nødvendig. Hvis en enkel skylling ikke gjør det de jobb, du kan bløtlegg din filter i en såpe løsning. Tilsett en dråpe mild flytende rett såpe til to kopper varm vann i en bolle. Skylle filteret med vann , og la det tørke helt.

Anbefalt: