Innholdsfortegnelse:

Hvordan blir jeg en forsikringsagent i Tennessee?
Hvordan blir jeg en forsikringsagent i Tennessee?

Video: Hvordan blir jeg en forsikringsagent i Tennessee?

Video: Hvordan blir jeg en forsikringsagent i Tennessee?
Video: 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 США: Теннесси минусы и плюсы штата - Driving through Tennessee 2024, Kan
Anonim

Hvordan få en Tennessee -forsikringslisens

  1. Fullfør et forhåndslisensieringskurs. Hvis du ønsker å selge forsikring i Tennessee , må du fullføre en godkjent linje med forhåndslisensieringsutdanning og bestå statslisensieringsexamen.
  2. Pass en lisensiering eksamen. Gjøre eksamen reservasjoner.
  3. Få Fingeravtrykk.
  4. Søk om lisens.

På samme måte spør folk, hvor mye koster en livsforsikringslisens i Tennessee?

Første søknadsgebyr på $ 50,00. Tillatelse fornyelsesgebyr på $60,00 for 2 år tillatelse til forsikring produsenter og $30,00 for begrenset forsikring produsenter. Hvis fornyelse ikke mottas av avdelingen innen tillatelse utløpsdato, er straffen det dobbelte av fornyelsesgebyret. Alle avgifter er gjengjeldelse for ikke-bosatte.

Man kan også spørre, er det vanskelig å få forsikringssertifikat? Selv om det kan virke litt overveldende i begynnelsen, forbereder du deg til og tar de statens helse og liv forsikring eksamen er IKKE det vanskelig . Faktisk tar de fleste agenter de eksamen innrømmer at det var lettere enn de forestilte seg.

Også å vite er, hvor mye koster det å få et forsikringstillatelse?

For å få tak i en lisens, må en søker oppfylle følgende krav: Fullføre en generell Forsikringsagent søknad, gi gjeldende støttedokumenter og betale det nødvendige avgift på $ 150,00.

Hvordan kan jeg få lisens til å selge forsikring?

Generelt, for å få en lisens til å selge forsikring , må man betale et gebyr, fullføre et forhånds- lisensiering opplæringskurs og bestå a lisensiering undersøkelse. Noen stater krever også tillatelse søkere som skal sponses av en arbeidsgiver. Middel lisenser må fornyes med jevne mellomrom og vedlikeholdes ved fullført etterutdanning.

Anbefalt: