Hvordan ser et delt motorveiskilt ut?
Hvordan ser et delt motorveiskilt ut?
Anonim

« Delt motorvei skilt betyr at veien du er på krysser med a delt motorvei som har en median eller en føringsskinne. Hvis du trenger å flette inn på delt motorvei , husk at du først kan svinge til høyre først kjørebane og du kan bare svinge til venstre i andre kjørebane.

Deretter kan man også spørre, hvordan ser en delt motorvei ut?

EN delt motorvei er en vei som har to kjørefelt som kjører i hver retning med en stripe med gress eller betong nede i midten for å skille trafikken.

Ved siden av ovenfor, hva betyr et delt motorveisluttskilt? De Divided Highway Ends -skilt er installert på en fysisk delt motorvei for å advare deg om at hovedvei fremover vil ikke lenger være delt . Du nærmer deg med andre ord en udelt kjørebane med toveis trafikk. Veien foran har ingen bom eller median, og du bør se etter møtende trafikk på venstre side.

I denne forbindelse, hva er formen på et skilt som advarer deg om en delt motorvei?

Diamant

Hvordan ser et skilt ut som advarer deg om at det er en svingete vei fremover?

Mange veiskilt varsle du å senke farten eller se etter farer eller spesielle forhold fremover . Mest advarselsskilt er gul og diamant- formet med svarte bokstaver eller symboler. Det er en svingete vei foran . Dette skilt gir advarsel av en side vei som kommer inn på motorveien fremover.

Anbefalt: