Hva er dekning B på en huseierpolicy?
Hva er dekning B på en huseierpolicy?

Video: Hva er dekning B på en huseierpolicy?

Video: Hva er dekning B på en huseierpolicy?
Video: Не держите это на столе, не открывайте дорогу нищете 2024, Kan
Anonim

Dekning B er for andre strukturer på eiendommen. Det er vanlig at boliger har andre strukturer på eiendommen som ikke er koblet til hjemmet, som gjerder, postkasser, skur og frittliggende garasjer. Dekning C er dekning for din personlige eiendom. Dette dekning forsikrer alle eiendelene dine.

Også å vite er, hva er dekning b separate strukturer?

Annen strukturforsikring , også kjent som Dekning B , er en del av hjemmet ditt forsikring politikk som beskytter strukturer på din eiendom utenom huset ditt. Det inkluderer: Gjerder. Skur.

Tilsvarende er et gjerde dekning A eller B? I forsikringsspråk kalles det også Dekning B og er bare inkludert i husforsikring fordi leietakere og leilighetseiere faktisk ikke eier eiendommen hjemmet deres bor på. Derfor er de ikke alene ansvarlige for å betale for skadede gjenstander, for eksempel som et gjerde , hvis en dekket fare skulle oppstå.

Hva er også en HO B -forsikring?

An HO - B -politikk er veldig lik en HO -3 form, ved at den gir åpne farer dekning for din bolig og navngitte farer for din personlige eiendom. Derimot, HO - B -retningslinjer er rettet mot huseiere nær kystområder, og gir generelt bredere dekning mot farer knyttet til vannskader.

Hva dekkes av personlig eiendom på huseierforsikring?

Personlig eiendom dekning, eller personlig eiendomsforsikring , beskytter gjenstandene i hjemmet ditt - som møbler, hvitevarer og annet personlig eiendeler - fra de mange tingene som kan ødelegge dem.

Anbefalt: