Er automatisk 4x4 bra?
Er automatisk 4x4 bra?

Video: Er automatisk 4x4 bra?

Video: Er automatisk 4x4 bra?
Video: Тестировали электрический Volkswagen ID.3 и случайно утопили новый Defender 2024, Kan
Anonim

Automatikk er gode til å starte fra et stopp (spesielt på en høyde), og de er glade for å krype sammen med en så utrolig lav hastighet som ville kreve at du glir clutchen i et stickskifte. Som med de fleste manuelle vs. Automatisk debatter, i terrengverdenen, kommer det ned på personlige preferanser.

Vet også, er manuell eller automatisk bedre for offroad?

An Automatisk overføring er det beste valget for folk som enten er nye av - veikjøring eller ny på manualer (eller begge deler). Du må være ganske komfortabel med pinnen før du hopper på en av -veier. I tillegg, en Automatisk overføring er enkelt bedre for enkel kjøring.

Er 4wd automatisk på samme måte? Automatisk 4WD er et heltids system som lar bilen kjøre i 2WD (enten foran eller bak) til systemet bedømmer det 4WD eller AWD er nødvendig. Noen av de mer sofistikerte systemene bruker imidlertid programvare som bytter systemet til 4WD eller AWD under spesifikke kjøreforhold - FØR et hjul begynner å skli.

I denne forbindelse, er Auto 4wd dårlig å bruke?

Bruker Auto 4wd vil ikke skade noe. Den er der og tilgjengelig hvis lastebilen oppdager glidning av hjulet. Men hubene er gratis, så det legger ikke ekstra vekt på overføringsvesken. Du vil ikke bruk 4wd høy for lange avstander på tørt fortau.

Bør jeg få en manuell eller automatisk jeep?

Automatisk transmisjoner er mye lettere å betjene i stopp-og-gå-trafikk enn a Håndbok Wrangler. Mens du kjører en Håndbok på veien kan være morsomt, det er et problem når det gjelder å bli sittende fast bak en haug med biler på motorveien. An Automatisk kan være et bedre valg hvis du bruker Wrangler til å pendle.

Anbefalt: