Hvordan kobler du LED-lys i et hus?
Hvordan kobler du LED-lys i et hus?

Video: Hvordan kobler du LED-lys i et hus?

Video: Hvordan kobler du LED-lys i et hus?
Video: LED Lys Køkkenskabe 2024, Kan
Anonim

Koble til LED lys til metalltråd fra din belysning kilde. Sørg for å koble til ledninger riktig for å unngå ulike problemer med din belysning . Koble til bakken ledninger fra LED lys strømkilde til bryterboksen. Slå på kretsen og test den nye LED lys.

Følgelig, hva er de 3 ledningene på LED-lys?

På en tre ledninger grisehale som brukes på et stopp/sving/baklys, den røde metalltråd bærer bremse-/blinklyskretsen, den svarte metalltråd bærer løpingen lampe krets og den hvite metalltråd gir jordforbindelse.

For det andre, hva skjer hvis du setter en ikke -dimbar LED -pære i en dimmer? dimming av LED-lamper kan spare energi og endre det visuelle utseendet og stemningen i rommet ditt. Du kan bruke en dimbar LED lampe i en ikke - dimbar krets. Du skal IKKE bruke a ikke - dimbar lampe i en dimbar krets, da det kan forårsake skade på lampen og/eller kretsen.

Trenger alle ledelys følgelig en sjåfør?

De fleste lysdioder krever en driver , noen få er designet for å kjøre på vekselstrøm. Mest husstand Lysdioder som er direkte erstatninger for glødelamper, halogen- og CFL -pærer med en E26/E27 eller GU10/GU24 base har en intern sjåfør . Det er stripen lys hvor folk snubler.

Kan LED-lys forårsake brann?

LED lys ikke avgir lys fra et vakuum som de fleste andre pæretyper gjør. Overoppheting er en av grunnene til at en pære kan starte Brann , men det er høyst usannsynlig at det skjer med LED lys . De kan føles varme å ta på, men de produserer lys ved en betydelig lavere temperatur enn andre pærer.

Anbefalt: