Kan jeg rengjøre masseluftstrømssensoren min med karbohydrater?
Kan jeg rengjøre masseluftstrømssensoren min med karbohydrater?

Video: Kan jeg rengjøre masseluftstrømssensoren min med karbohydrater?

Video: Kan jeg rengjøre masseluftstrømssensoren min med karbohydrater?
Video: Что может таблетка для посудомоечной машины/Бытовые советы 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke bruke forgasser eller bremse rengjøringsmidler på en MAF sensor , som de kjemikalier i disse rengjøringsmidler kan ødelegge de delikat sensorer . I stedet en spesiell MAF sensorrens er nødvendig. Med de motoren av og avkjølt, koble fra sensoren . Fjern deretter de luftinntaksslangen og fjern deretter MAF-sensoren.

Angående dette, kan jeg bruke bremserenser for å rengjøre masseluftstrømsensoren?

Du kan bruke brems deler renere å rengjøre M. A. F.

Man kan også spørre, hvordan rengjør jeg MAF -sensoren min uten å rengjøre den? Fjern forsiktig sensoren fra de luftkanal og koble fra de elektrisk kontakt. Spray 10 til 15 sprut av de masse luft blomst renere videre til de ledning eller plate. Ikke skrubb de deler; du kan bryte de ledning eller skade de tallerken. Tillate MAF-sensoren tørke helt før du installerer det på nytt de luftkanal.

Med tanke på dette, er MAF-rens det samme som karborenseren?

Karbohydratrenser etterlater et løsemiddel som til en viss grad ødelegger MAF sensor. Og løsningsmidlene er for harde. MAF -rengjøringsmiddel er som en elektrisk renere . Veldig ren , fordamper.

Kan jeg bruke wd40 til å rengjøre MAF -sensoren?

Rester fra WD-40 (for eksempel smøremiddelet i wd-40 ) kan påvirke hvor mye maf sensor ledningen reagerer på at luftstrømmen passerer over den. WD-40 er penetrerende olje, og ingen mengde blåsing komprimert på en del belagt med wd-40 vil fjern alt belegget det er ment å forlate

Anbefalt: