Hvordan fungerer sikringsblokken?
Hvordan fungerer sikringsblokken?

Video: Hvordan fungerer sikringsblokken?

Video: Hvordan fungerer sikringsblokken?
Video: This FUSE BLOCK is awesome! Blue Sea Systems Review 2024, Kan
Anonim

Sikringsblokker - Bil. EN sikringsblokk kan enten være uavhengig, der hver smeltet krets har en inngangsledning og en utgangsledning, eller sammenkoblet, hvor kraften deles mellom alle kretsene. Uavhengig sikringsblokker krever to ledninger for hver lunte , en fra strømkilden, og en til tilbehøret.

Bare så, må en sikringsblokk jordes?

Dagens elektriske systemer er bygget med effektbrytere i stedet for lunte esker. EN sikringsskap installert i løpet av de siste 60 årene bør være grunnfestet , men selv eldre kan faktisk ha alltid vært ujordet. Hvis din sikringsskap er ujordet eller jording ledninger ser ut til å være skadet, du absolutt trenge det fikset seg!

Man kan også spørre, hva gjør en sikringsholder? Sikringsholdere er enheter for å inneholde, beskytte og montere sikringer . Sikringsholdere kommer i to grunnleggende typer, åpen eller helt lukket. Den fullstendig lukkede varianten kan bruke en lunte bærer som er satt inn i en holder eller har andre midler for å helt vedlegge lunte.

Med tanke på dette, hva er en sikringsblokk Automotive?

De sikringsblokk i din kjøretøy inneholder noen eller alle sikringer som driver sine elektriske systemer. EN sikringsblokk er ofte laget for kraftdistribusjon, og sikringer holde spenningsspiker og kortslutninger fra å skade ledninger og systemdeler.

Hvordan vet jeg om sikringsskapet er jordet?

De enkel måte å finne ut er å bruke en volt meter og putte de rødt føre inn de varm side av de stikkontakten eller berør den de svart ledning. De andre bly røre den til de metall eske . Hvis du får en lesing på rundt 110 til 120 volt er det grunnfestet.

Anbefalt: