Kommer Jeep Wranglers i 4 sylindere?
Kommer Jeep Wranglers i 4 sylindere?

Video: Kommer Jeep Wranglers i 4 sylindere?

Video: Kommer Jeep Wranglers i 4 sylindere?
Video: Редчайший Jeep Wrangler Unlimited на механике - ТОП 1 лучших авто в списке Бороды! 2024, Kan
Anonim

Bare et år etter å ha redesignet sin legendariske SUV, Jeep legger til et nytt motoralternativ for 2019 Wrangler . Det er en 2.0-liters turboladet 4 - sylinder med elektrisk assistanse, som betyr at det er et mildt hybridkjøretøy. Jeep kaller dette mild-hybrid teknologi eTorque.

På samme måte er en Jeep Wrangler 4 -sylindret?

Den nye JL Jeep Wrangler markerer første gang en fire- sylinder motoren vil bli tilbudt i den ikoniske modellen om mer enn et tiår, og det nye drivverket-en turboladet 2,0-liters fire-liter med et elektrisk hjelpesystem-ser ut til å tjene godt på drivstofføkonomien, i hvert fall ifølge EPA.

Tilsvarende, hvilke motorer har Jeep Wranglers? Alle Wranglere er utstyrt med firehjulsdrift. I midten- 2020 , Wrangler vil tilbys med en valgfri 3,0-liters turbodiesel V6 motor som produserer 260 hestekrefter og 442 pund-fot dreiemoment. Den vil være utelukkende sammenkoblet med den åtte-trinns automatgirkassen.

Følgelig, er jeeper 4 eller 6 sylindre?

Som du vet nå, 2019 Jeep Wrangler tilbys med to bensinmotorvalg – en direkte innsprøytning, fire - sylinder 2,0-liter med turbolader og Chryslers fornyede, naturlig aspirerte Pentastar V6.

Hvor mange sylindre har en jeep?

Hvis vi sikter til motorsylindre, kommer Jeep Wrangler i en 4 sylindret diesel eller en V6, kommer Cherokee i en I4, V6 eller 4 sylindret diesel, Grand Cherokee kommer i en V6, V8 eller Supercharged Hemi V8, kompasset kommer i en 2,0 L I4 eller en 2,4 L I4, Renegade kommer i en 2,0 L I4 eller en 2,4 L I4, og

Anbefalt: