Hvilken leiebilforsikring trenger jeg i Mexico?
Hvilken leiebilforsikring trenger jeg i Mexico?

Video: Hvilken leiebilforsikring trenger jeg i Mexico?

Video: Hvilken leiebilforsikring trenger jeg i Mexico?
Video: JEG TESTER TOO GOOD TO GO LYKKEPOSER PÅ BORNHOLM 2024, Kan
Anonim

Mexico godtar ikke ansvarsdekning fra amerikanske bilpolicyer eller kredittkort forsikring . Du kan rett og slett ikke leie en bil uten å kjøpe meksikansk byrde forsikring . Men her er det de fleste leietakere ikke vet: Ifølge loven er det obligatoriske ansvaret forsikring er allerede inkludert i utleie pris. Kostnad: Inkludert i utleie vurdere.

På denne måten, hva trengs for å leie en bil i Mexico?

Drivere er vanligvis nødvendig å være minst 25 år for å kunne leie en bil i Mexico . Ditt nåværende førerkort fra hjemlandet ditt godtas for innkjøring Mexico (sørg for at den fortsatt er gyldig før reisen din). Du vil trenge et kredittkort for å gjøre et depositum på kjøretøy.

På samme måte er det trygt å leie bil i Mexico? Alt i alt, leie en bil i Mexico er en sikker og enkel prosess så lenge du bruker sunn fornuft og tar hensyn til omgivelsene. Det viktigste å vite før leie en bil er å sørge for at du kjøper ansvarsforsikringen, som din grunnleggende bil forsikring eller kredittkortdekning vil ikke fungere.

Bare dekker American Express leiebilforsikring i Mexico?

Av den grunn må du ha meksikansk auto forsikring når du kjører inn Mexico - enten du kjører din egen bil eller leie en der. American Express tilbyr sine kortholdere premie Bilutleie beskyttelse dekning , som koster innbyggerne i California en engangspris på $ 17,95 i opptil 42 dager.

Trenger du et kredittkort for å leie en bil Mexico?

På mange måter, leie bil i Mexico er omtrent som i USA. Du trenge en stor kredittkort , gyldig førerkort og pass. Sjåfører under 25 år betaler mer. Og du bør inspiser alltid leiebil før du kjører bort, og fotograferer tilstanden til bil når du returnerer den.

Anbefalt: