Hvorfor øker rideklipperen min?
Hvorfor øker rideklipperen min?

Video: Hvorfor øker rideklipperen min?

Video: Hvorfor øker rideklipperen min?
Video: Diagnosticer og reparer en låst plæneklippermotor på 30 minutter - 4k 2024, Kan
Anonim

Problemer i de Drivstoffsystem

De hette på din klipperen bensintank er ventilert med et lite hull. Surging er også forårsaket av vann som har kommet inn de brensel. EN slåmaskin igjen i kraftig regn eller kondens på en varm sommerdag kan kvele de motor

I denne forbindelse, hvorfor stiger mine Briggs og Stratton?

Noen motortyper er kjent for kraftig , Briggs & Stratton Motorene i 450-, 500- og 550-serien er utstyrt med en drivstofftank i metall og en forgasser i priming-pære-stil. De vakuumlekkasje forårsaker den kraftige , erstatte de pakninger og rengjøring de forgasser/tank vil la den være som ny, jeg lover.

Man kan også spørre seg hva som får en forgassert motor til å stige? Feil innstillinger for tomgangshastighet eller justering av drivstoffblanding og feil i drivstoffgassgjenvinningssystemet kan forstyrre motor inaktivitet forgassede motorer . Den riktige drivstoffsystemrenseren som er tilsatt drivstofftanken, kan åpne tilstoppede passasjer i injektorer og forgassere som kan være forårsaker de bølge.

Med tanke på dette, hva betyr det når en bil stiger?

Hvis en motor ikke får nok drivstoff (dette kalles "running lean"), på grunn av drivstofftrykk (regulert av drivstoffpumpen og regulatoren), begrensede drivstoffinjektorer, en vakuumlekkasje eller egentlig noe som kaster av seg drivstoffblandingen som kommer inn til motoren, kan dette forårsake bølge.

Hvordan justerer du guvernøren på en Briggs og Stratton -motor?

Løsne først armen til den beveger seg fritt. Deretter åpner du gassen til full kapasitet mens du noterer hvilken retning armen beveger seg i når gassen beveger seg gjennom den. Når gassen er helt åpnet, flytt guvernør aksel i samme retning guvernør armen reiste.

Anbefalt: