Har JBL Flip 4 god bass?
Har JBL Flip 4 god bass?

Video: Har JBL Flip 4 god bass?

Video: Har JBL Flip 4 god bass?
Video: КУПИЛ JBL Flip 4 ЗА 1000р. 2024, Kan
Anonim

De God De JBL Flip 4 tilbyr betydelige forbedringer i forhold til Vend 3, inkludert bedre lyd og batterilevetid, samt full vanntetting. Den har høyttalerfunksjoner og et mer slitesterkt stoffdeksel. The Bad Its bass er forbedret, men det mangler fortsatt noe ekte bass slag.

Er JBL Flip 4 bra?

Kunder har nesten universelt rost den Flip4-er lydkvalitet, batterilevetid og holdbar design, selv om noen kjøpere syntes bassen var litt myk. Høyttaleren har også 4,7 av 5 av de 2700 pluss brukeranmeldelser på Beste Kjøpe.

For det andre, hva er rekkevidden til JBL Flip 4? Trådløst område er imponerende - selv med 20 fot avstand og flere vegger i mellom, den Vend fortsatte å spille uten hikke. De Vend 4 er også kompatibel med Siri og Google Now.

Tilsvarende er JBL Flip 3 eller 4 bedre?

Og likevel er det faktisk forskjeller mellom de to høyttalerne. De JBL Flip 4 har en batterilevetid på 12 timer, mens JBL Flip 3 har en batterilevetid på 10 timer. Også, Vend 4 , med sin vanntette design, blir den ikke ødelagt når den faller i vannet. De Vend 3 er kun motstandsdyktig mot vannsprut.

Hva kan en JBL Flip 4 gjøre?

JBL Flip 4 er neste generasjon som vinner Vend serie; det er en bærbar Bluetooth -høyttaler som gir overraskende kraftig stereolyd. Sportsbestandige, vanntette stoffmaterialer som er tilgjengelige i 6 levende farger, Vend 4 er alle formål, all værfølger som tar festen overalt.

Anbefalt: