Hva gjør en kompressor for bilen din?
Hva gjør en kompressor for bilen din?

Video: Hva gjør en kompressor for bilen din?

Video: Hva gjør en kompressor for bilen din?
Video: Узнав этот секрет, ты никогда не выбросишь сломанный пистолет из под пены. 2024, Kan
Anonim

Kompressoren er kraftenhet av klimaanlegg som setter de kjølemiddel under høyt trykk før det pumpes inn de kondensator, der den skifter fra en gass til en væske. Et fullt fungerende kompressor er nødvendig for de klimaanlegg for å gi topp ytelse.

Spørsmålet er også, hva skjer når AC-kompressoren går dårlig?

1. Hyttetemperaturer høyere enn normalt. Et av de første tegnene på at a kompressor kan ha problemer er AC blåser ikke lenger så kaldt som det en gang gjorde. En skadet eller sviktende kompressor vil ikke kunne regulere kjølevæskestrømmen på riktig måte AC systemet, og som et resultat AC vil ikke fungere skikkelig.

Vet også, hvor lenge varer AC -kompressorer i biler? 8-10 år

På samme måte kan jeg kjøre bilen min med en dårlig AC -kompressor?

Du vil ha det bra så lenge du ikke trenger eller vil AC i din bil . Hvis clutchen ikke fungerer som den skal, du vil fortsatt kunne kjøre din bil . Jeg har sett det så mange ganger på kjøretøyer hvor de bare ikke bruker det AC ; imidlertid, hvis din AC kompressor fungerer ikke, du vil ikke ha kald luft fra ventilasjonsåpningene.

Kan AC -kompressor repareres?

Hvis du har fått en faglig bekreftelse på at din AC kompressor er i forfall må du nå møte noen få alternativer: erstatte AC kompressor , bytt hele kondenseringsenheten med eller uten innendørs fordamperbatteri, eller bytt hele kjøle- og varmesystemet.

Anbefalt: