Hvilken olje går i en CVT -overføring?
Hvilken olje går i en CVT -overføring?

Video: Hvilken olje går i en CVT -overføring?

Video: Hvilken olje går i en CVT -overføring?
Video: PWK 21 Speed ​​Reducer - Yamaha Jog - Scooter Transmission Tuning 2024, Kan
Anonim

Valvolines CVT -væske er designet for dagens teknologisk avanserte variabel overføringer . Den er formulert med helsyntetiske, premium baseoljer, friksjonsmodifikatorer med lang levetid, unike slitasjebestandige tilsetningsstoffer og skjærstabile viskositetsmodifikatorer som bidrar til å forhindre olje filmsammenbrudd.

Herav, hva slags væske tar en CVT-transmisjon?

Vårt valg for det beste CVT transmisjonsvæske er Valvoline Kontinuerlig variabel transmisjonsvæske . Den er kompatibel med de fleste merker og modeller, er billigere enn OEM -merker, og gjør jobben sin godt. For et mer budsjettvennlig alternativ, bør du vurdere Castrol Transmax ATF Black CVT -transmisjonsvæske.

For det andre, hva er forskjellen mellom ATF og CVT? For det første må vi vite hva som er ATF og CVT overføringssystem. ATF står for (Automatisk Transmisjonsvæske ). CVT står for (Continuously Variable Transmission), også kjent som single-speed transmission, steeples transmission eller pulley transmission. CVT systemet har ikke sett med gir for å kjøre kjøretøyet.

Følgelig, kan du blande CVT -transmisjonsvæske?

Kan jeg blande ethvert merke av CVT væske til a CVT -overføring så lenge det er CVT væske ? Nei, absolutt ikke. Det er minst tre store CVT produsenter (Jatco, Aisin og ZF) samt noen få andre. Hver av de tre typene bruker en annen væske.

Hvor ofte bør CVT transmisjonsvæske byttes?

25.000 miles

Anbefalt: