Hva gjør forsikringskommissæren i California?
Hva gjør forsikringskommissæren i California?

Video: Hva gjør forsikringskommissæren i California?

Video: Hva gjør forsikringskommissæren i California?
Video: Hva gjør en bilklargjører? 2024, Kan
Anonim

De California-kommissær av Forsikring er en valgt statlig utøvende stilling i California statlige myndigheter. De kommisjonær fører tilsyn med California departementet for Forsikring , som regulerer statens forsikring industri.

På samme måte spør folk, hva er pliktene til forsikringskommissæren?

Plikter og krefter forsikringskommissærer Meningen med forsikringskommissærer er å opprettholde rettferdige priser for forsikring produkter, som beskytter soliditeten til forsikring selskaper, forhindre urimelig praksis ved forsikring selskaper, og sikre tilgjengeligheten av forsikring dekning.

Hvor lang er også forsikringskommissærens periode? De begrep kontoret til kommisjonær skal være fire år, med start onsdagen etter den andre mandagen i januar etter hans eller hennes valg.

Ganske enkelt, hvordan sender jeg inn en klage mot et forsikringsselskap i California?

Innlevering av en klage er det første trinnet du må ta for å fortelle dem at du har et problem. For din klage for å bli registrert og "offisiell", må du eller noen som handler på dine vegne fullføre en forespørsel om assistanse ("RFA"). skjema . Telefonnummeret til CDI er gratis: 1-800-927-HELP (4357).

Hvem regulerer forsikringsselskaper i California?

Helse Forsikring Regulering. I California , Helse forsikring er regulert ved California departementet for Forsikring (CDI). Vårt oppdrag er å beskytte forbrukerne, fremme en levende og stabil forsikring markedsplass, og håndheve lover knyttet til helse forsikring og helsen forsikring kode rettferdig og upartisk.

Anbefalt: